Lediga Kandidater

I denna sektion hittar du ett axplock av kandidater, såväl yrkesarbetare som tjänstemän, som vi har tillgängliga för uppdrag.

All vår personal har yrkesbevis inom respektive yrke eller minst 6 års arbetslivserfarenhet som i kollektivavtalet för Byggnadsarbetare likställs med yrkesbevis. 

Är det en speciell kompetes du söker, så tveka inte att höra av dig då vi är vana med att rekrytera de svåraste kompetenserna i bygg-, anläggning,- och installationsbranschen. 

 

Funderar in på anställa eller hyra in personal?

Lediga kandidater

Kandidatsnabben – Yrkesarbetare

Kandidat 1

En betongarbetare som har jobbat på nyproduktion av bostäder med formsättning, armering och gjutning. Har också en del erfarenhet av stomkomplettering och snickeriarbeten. Tillgänglig i Stockholmsområde.

Kandidat 2

Erfaren grävmaskinist som har arbetat på olika grävmaskiner och hjullastare i Stockholm. Har också jobbat som anläggare-stensättare bredvid grävmaskin. Har även yrkesbevis som grävmaskinist. Tillgänglig i Stockholmsområde.

Kandidat 3

En träarbetare som har jobbat mest med stomkomplettering och inredning, men har även erfarenhet av arbete med stommar och form i grunder. Hen har jobbat mest med ROT och villa byggen. Tillgänglig i Stockholmsområde.

Kandidat 4

Träarbetare med erfarenhet att arbeta med uppsättning av mellanväggar, glespanel i tak ,fönster, dörrar osv. Har jobbat med nyproduktion av bostäder och villor samt med ROT arbete. Tillgänglig i Stockholmsområde.

Kandidat 5

Duktig maskinförare som har arbetat på olika grävmaskiner och hjullastare under de senaste 8 åren i Stockholm. Har yrkesbevis som grävmaskinist/grävlastare. Innan dess jobbade även som anläggare-stensättare bredvid grävmaskin.

Kandidat 6

En erfaren industrielektriker som kan jobba i hela Sverige. Jobbade både i Sverige och i Norge med varierande arbetsuppgifter, till exempel kabeldragning, belysninginstallation och elcentraler. Kan läsa ritningar.

Kandidat 7

En träarbetare som har jobbat på stora byggen med nyproduktion samt ombyggnationer. Kandidaten känner sig mest självgående inom stomkomplettering och isolering. Hen kan jobba i Stockholm med en omgående start.

Kandidat 8

En träarbetare som har jobbat på stora nybyggen samt med ombyggnation. Har erfaren inom stommar, stomkomplettering, inredning och kan läsa ritningar. Har även yrkesbevis som betongarbetare. Tillgänglig i Borlänge

Kandidat 9

Erfaren betongarbetare med yrkesbevis som har jobbat på stora nybyggen samt anläggningsprojekt. Har arbetat med armering, gjutning, formning samt stomarbeten. Tillgänglig i Gävle.

Kandidat 10

En plattsättare som har jobbat med nyproduktion av bostäder i de flesta fall men även jobbat med ROT arbeten. Har jobbat med plattsättning i badrum, kök och i trapphuset och är självgående på att läsa ritningar. Tillgänglig i Stockholmsområde.