För Anställda

Under denna sektion hittar du som är anställd på ExpanderaMera viktig information om exempelvis kommande personalmöten eller andra aktiviteter.

För anställda

Tidrapportera

Alla anställda hos ExpanderaMera tidrapporterar via externt tidrapporteringssystem. Din tidrapport för föregående vecka ska vara inlämnad senast klockan 08:00 på måndagar. Om du har problem med tidrapportering får du boka en tid för genomgång av hur du tidrapporterar. Ring i så fall 08-530 343 78.

För anställda

Friskvård

ExpanderaMera avser främja medarbetares deltagande i motionsaktiviteter då regelbunden träning och god kondition ses som friskfaktorer. För att främja motion har vi dels friskvårdsbidrag som kan utnyttjas för ett köpa exempelvis gymkort dels deltar vi med lag i Bellmanstafetten som går av stapeln i september.

Varje tisdag har vi friskvårdstimme och tränar under arbetstid kl 16 på kontoret. Vad vi gör och tränar beror på årstid och du är hjärtligt välkomen att hänga med 🙂

För anställda

Personalportalen

För dig som är intresserad av en karriär inom bygg- och anläggningsbranschens rekommenderar vi ett besök på byggare.com. Där hittar du bland annat utbildningsvägar och även yrkesporträtt på personer som arbetar inom oilka yrken i branschen.